Den Heihoek

Privé Sauna

Jacuzzi

Jacuzzi

In het bubbelbad kan u heerlijk ontspannen. De krachtige waterstralen zorgen voor een zalige massage van de nek en de rug.

Turks stoombad

Turks stoombad

Waan je even in een oosters badhuis. Na een tiental minuten in ons Turks stoombad merk je al het verschil. Door de hoge temperatuur en luchtvochtigheid openen de poriën zich. Het zweten zorgt ervoor dat de huid zichzelf reinigt.

Sauna

Sauna

De klassieke Finse sauna is iedereen welbekend. Met de houten lepel kan je de luchtvochtigheid van de sauna zelf bepalen. De sauna zorgt ervoor dat de huid gereinigd wordt en de bloeddruk verlaagt. Bovendien werkt het erg ontspann

Dompelhoek

Dompelhoek

Na het zweten in het stoombad of de sauna, is het afkoelen van erg groot belang. Dit kan met de buitendouche of de kantelemmer. De durvers nemen een duik ik de koude dompelton.

Relax ruimtes

Relax ruimtes

In deze rustgevende omgeving kan u tussendoor genieten van een hapje of een drankje of zalig niks doen bij de warme gloed van de houtkachel.

Regendouche

De zachte waterstralen van de regendouche zorgen voor een aparte douche-ervaring.

Massagezetel

Na een druk op de knop verrast deze zetel u met een zachte maar deugddoende massage. Met de handige afstandsbediening past u deze zetel snel en makkelijk aan aan de massage die u wil, van nek tot onderbeen.

Verwarmd buitenzwembad

Verwarmd buitenzwembad

Geniet na een saunabeurt van een verkwikkende duik in ons zwembad. De temperatuur blijft op peil en zorgt voor een aangename zwempartij. Dankzij onze speciale waterfilter voelt het water steeds zijdezacht aan.

Faciliteiten

Van sauna tot dompelhoek, bekijk hier onze faciliteiten!

Faciliteiten

Reserveer nu

Ben je reeds overtuigd of wil je onze sauna eens uitproberen? Contacteer ons voor een afspraak.

Contact